De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Har du bedsteforældre, så kan det ofte være svært at finde en gave, de virkelig mangler. Ofte stiller trangen til materialistiske ting af med alderen, og derfor kan det være svært at finde den perfekte gave. Én som de også har gavn af. Ofte ender det med en god flaske cognac og det nyeste eksemplar af Svikmøllen. Men ville man ikke kunne give en gave, der gør lidt mere gavn — noget, de ældre ikke selv har mulighed eller kræfter for at gøre. Herunder får du et par forslag til, hvad du kan give i gave til dine bedsteforældre.

 

Giv huset et vintertjek

Vinteren er ved at være over os, og det er derfor en god idé, hvis man får tjekket huset efter. Det er nemlig ikke alle huse, der kan klare vinteren. Ældre mennesker plejer ofte at bo i ældre huse, og især her er det en god idé at give den et årligt rutinetjek. Er man kommet op i alderen, kan det være svært at gøre det selv, og man vil med garanti sætte pris på lidt ung arbejdskraft. Tilbyd derfor din hjælp — det vil med garanti bringe glæde. Ting, du kan gøre, er at tjekke, om låsen lever op til de krav, der stilles til sådan en, når det bliver vinter. Kan den klare sig igennem? Hvis det er en gammel lås, er det en god idé at ringe til en låsesmed. Uanset om du bor i København eller provinsen er det en god idé at få tjekket låsen minimum én gang hver tiende år. De færreste forsikringsselskaber dækker, hvis der er indbrud, og låsen ikke har været i orden.

Tjek også om vandrørene virker — kan de risikere at fryse til is, eller er det noget, der har været problemer med før? Uanset hvad, er det vigtigt, at der er isoleret ordentligt.

 

Invitér på middag

Noget, som bedsteforældre elsker, er samvær med deres børn og børnebørn. En middag kan derfor være en rigtig god måde at komme hinanden ved — samtidig med, at man spiser noget god mad og kommer ud og får en oplevelse. Det vil helt sikkert falde i god jord, og når man er oppe i årene, vil det altid være en god oplevelse at komme ud og nyde livet på en restaurant i selskab med de mennesker, man holder af.

 

Tilbyd din hjælp

Det er ikke kun om vinteren, man kan tilbyde hushjælp. Det kan være hårdt at skulle passe haven, hvis man har sådan en. Tilbyd derfor at rive en dag ud af kalenderen, hvor du hjælper til med haven eller andre huslige pligter. Så kan I nyde et godt måltid mad efterfølgende, som I har tilberedt i fællesskab.