De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvad giver man manden, der har alt? Han skal selvfølgelig have nogle bilplejeprodukter, så den ting han har mest kær (udover dig som gavegiver) kan få den kærlighed som den fortjener. 

Vi kan ikke komme uden om at mænd og bil – i mange tilfælde – hænger tæt sammen. Her på gaveguiden kommer vi derfor med en lang række bud til hvad for nogle konkrete gaver som du kan komme på ønskelisten.

Alle produkter, der anbefales kan findes her: https://bilpleje-produkter.dk/

Læs med nedenfor og se om ikke du kan finde den perfekt gave!

Tørrehåndklæde

Et godt tørrehåndklæde er essentielt når der skal vaskes bil. Hvis ikke bilen den aftørres efter bilvask, så vil der komme kalkpletter på bilen – og det er ikke kønt, og kan være svært at få af igen. Et godt håndklæde som Double Twist fra Auto Glanz giver en sikker aftørring og så er et håndklæde typisk nok til en hel bil.

Dækshine

Ok – her er vi ude i den lidt nørdet del. Det er på ingen måde strengt nødvendigt, men som prik over i’et når bilen er vasket og plejet, så står dækkene og ser brune og kedelige ud. Ved at give den en dækshine som Über Schwarz fra Auto Glanz, få de det helt dybe sort og lidt våde look. På bilpleje-produkter.dk finder du også en komplet guide til dækshine, afhængig af om du bedst kan lide et naturligt look eller et mere vådt look.

Tilbehør til højtryksrenser

Til en god bilvask hører vask med højtryksrenser. Tilbehøret til bilvask bør bestå af en skumlanse og evt. et andet greb, som er kortere og bedre til bilvask. Det bliver hurtigt lidt teknisk, men dybest set skal du bare vide om det er en Nilfisk eller Kärcher højtryksenser for at du kan købe det, der skal bruges. Skumlansen gør det muligt at lægge et tykt lag skum på bilen, der kan rengøre den for det værste skidt, inden at bilen vaskes med en god vaskehånd.

Komplet vaskekit

Apropos vaskehånd – så er det en essentiel del af bilplejen, sammen med en god autoshampoo og nogle gode vaskespande. Her kan det som oftest betale sig at købe et basic vaskekit, hvis ikke der er nogle pårodukter i arsenalet i forvejen.

Hvornår skal du købe det?

Gaver generelt og især bilplejeprodukter er noget der kommer på heftigt udsalg når der er Black Week. Til Black Week (og Black Friday) kan du godt forvente rabatter på op mod 50%. Så har du lidt tålmodighed nu her og kan gaven vente til jul – så har du altså gode muligheder for at hente besparelser på dine bilplejeprodukter (og andre gaver) ved at købe i Black Week ugen.