De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Når en fødselar når op i årene, kan det godt knibe med gaveønskerne. De ønsker som man nu har, er ofte ret dyre, og hvis de ikke er det, køber man ofte tingene selv. Men hvad skal man give en fødselar som ikke ønsker sig noget? Vi har lavet 3 gode bud på oplevelsesgaver som er populære i øjeblikket, læs med her.

En oplevelsesgave er typisk en gave som vil kunne huskes i længere tid. Der findes mange forskellige former for oplevelsesgaver og det er meget individuelt for den enkelte person, hvad der falder i god jord. For nogles vedkommende er en tur i luftballon drømmegaven, for andre hadegaven. Det naturligtvis vigtig at du nogenlunde ved at fødselaren er til. Her har vi givet 3 gode bud på oplevelsesgaver, som vil falde i god jord ved de fleste.

1 . Weekendophold for 2 personer

Det findes mange smukke hoteller rundt omkring i danmark, og her er det ofte muligt at booke en pakke med morgen, middag og aftensmad inkluderet. På nogle hoteller er det omgivelserne som er i centrum, andre er det forskellige wellness oplevelser. Er weekendophold kan hurtigt gå hen og koste et par tusind, så en enkelt overnatning kan også være en mulighed

2. Lær noget nyt – Windsurfing

Med et 3 timers windsurfing kursus får fødselaren mulighed for at prøve kræfter med denne spændende sport og får mulighed for at prøve det af. Man vil blive undervist i diverse øvelser og få de grundlæggende teknikker på plads. Du med med dette 3 timers kursus blive trænet over halvdelen af tiden på vandet.

3. En luksusbrunch for 2 personer

En brunch for 2 personer koster som regel omkring 300 kr., hvilket er et budget mange kan være med på. Det er ligeledes en gave som rigtig mange sætter pris på. I en stresset hverdag, er det en dejlig måde at forkæle sig selv på,.