De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Er du godt udstyret denne vinter? Ellers burde du få styr på hat og briller. Vinteren i år bliver ekstrem kold, så der er brug for lidt af hvert. Kulden nærmer sig så småt, og sneen begynder at falde om et stykke tid. Du render måske stadig rundt i overgangsjakken, eller også er din vinterjakke ikke helt så varm som den har været. Der er et hav af forslag til hvilken jakke, som du kan vælge at bruge. Men det skal selvfølgelig være efter dine behov og ønsker. Selvfølgelig også med kvaliteten, som du skal bruge jakken til. Hvis du er meget aktiv, skal kvaliteten være ekstrem god.

Dunjakke eller vatjakke; Hvad er bedst?

Det vigtigste er at kvaliteten på den jakke du køber, er god, og at jakken er varm nok. Oftest er vatjakker lette i det, men er slet ikke så varme som en dunjakke. Det er fordi vat bare er vat, der er ingen varme i det. Hvorimod på en dunjakke, er der isolering i fjerne. Som fuglene også har, dog er en dunjakke oftest større i modellen, og er lidt tungere. Så for at du skal kunne holde varmen, er en dunjakke bedst, mens vatjakker er bedre til overgangsjakker. Du vil lynhurtigt fortryde hvis du køber en vatjakke til den kolde vintertid. Det bliver alt alt for koldt, derfor er det altid en god ide at kigge på/købe dunjakker.

Hvilke farver er på moden denne vinter?

Det er temmelig svært at være med på moden, i hvert fald i jakkejagten. Der er så mange meninger og holdninger efter hvilke mærker, og farver der skal bruges. Men det er heldigvis helt op til dig. Det er jo trods alt kun dig, som skal bruge din nye dunjakke. Farverne der er in lige nu, er ting som orange/kobberfarvet, grå, sort og rød. Kobberfarverne er blevet meget moderne.