De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

At give en smartphone er et stort set sikkert hit, hvis det er til teenageren i familien, eller til alle os andre der går lidt op i gadgets for den sags skyld. Der er dog lige nogle ting du skal være opmærksom på, inden du farer ud og køber en lækker gave til en heldig modtager.

For det første skal du vælge den rigtige model. Umiddelbart er det mest sikre valg en iPhone, da det klart er den mest populære model, men der er også mange, der er begyndt at gå lidt mod strømmen og ikke vil have en iPhone, netop fordi alle andre har den. Hvis man er en pige på 15 år, er det eksempelvis ikke sikkert, at man gider have den samme model som sin mor.

Så det er en rigtig god ide at forehøre sig grundigt inden man vælger model. Hvis det skal være en fuldstændig overraskelse, kan du prøve at spørge nogle venner og veninder, i stedet for modtageren. Men der er nok en god chance for, at det står meget specifikt på en ønskeseddel.

Drop abonnementet

En anden ting der er meget vigtigt, når man giver en mobiltelefon i gave, er at ikke giver den med et abonnement, da dette er bundet op på den person der tegner dette.

Telefoner er lidt dyrere uden abonnementer, da teleselskaberne giver et tilskud, men det behøver faktisk ikke være så meget dyrere, hvis du kigger dig lidt om. Det er blot vigtigt at du husker at sammenligne priser på mobiltelefoner uden mobilabonnement, for der kan være stor forskel på priserne alt efter hvor du finder dem.

Typisk er prisen på eksempelvis Apple’s populære iPhone rimelig fastlåst, men går du eksempelvis efter en Sony eller en Samsung, kan der være langt større forskel i priserne.