De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der er nogen der er sværere at julegaver til end andre. En af de absolut sværeste målgrupper at finde en julegave til er mænd 40+. Det er i den gruppe, hvor man ofte finder “manden der har alt”. Dette er naturligvis ikke en betegnelse for, at de rent faktisk har alt. Det betyder dog, at de ikke rigtig mangler noget, og det de mangler, kan man sjældent give dem.

Der findes en række sikre hits til disse, og et af de mest sikre kort man kan spille er rødvin – en af de største klassiske gaver. Det er ikke uden grund, at det typisk også er rødvin der gives til receptioner, jubilæer og lignende. Det er nemlig ganske enkelt noget, som mange elsker, og som man ikke kan have for meget af.

Hvilken rødvin skal du vælge?

Det helt store spørgsmål er naturligvis så, hvad du skal vælge. Skal du købe til en, der ikke ved voldsomt meget om vin, kan du med fordel vælge enten en zinfandel vin (kan købes her) eller en amarone. De fleste kender nok amarone vinen, men faktum er dog, at hvis du skal have en god en af slagsen, så skal du over 3-400 kroner. Du får meget mere vin for pengene ved at købe en zinfandel, her kan du komme langt for 150-200 kroner.

Skal du købe til en, der i forvejen er glad for vin, skal der ofte lidt mere til at imponere. En god fransk bordeaux blend eller en cabernet sauvignon fra USA er ofte et hit her, hvis du er villig til at investere lidt i det. Spørg evt din lokale vinmand. At give en vinentusiast noget de ikke bryder sig om, er sjældent et stort hit.