De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

De fleste af os kan godt lide at modtage en sjov gave fra tid til anden. Formålet med at give gaver er trods alt at gøre modtageren glad. Når du køber en sjov gave behøver du ikke at gå op i deres hobbyer og interesser på samme måde som hvis du køber en seriøs gave der rent faktisk skal anvendes, og ikke bare lægges bagerst i skabet når du er gået hjem.

Ligeledes kan det også være et godt valg til dem der aldrig ved hvad de ønsker sig, så kan de i det mindste få et smil på læben. Det er dog ikke alle mennesker der har lige meget humor, så overvej hvem modtageren er, og om det er passende for dem. Sjove gaver er velegnede til de fleste begivenheder, fra juleaften og fødselsdage, såvel som på arbejdspladsen eller som housewarming gaver.

Hvor finder man sjove og gode gaver?

Hvis du leder efter sjove gaver til venner og familie er der heldigvis mange muligheder for dig. Hvis ikke du allerede har et specifikt produkt i tankerne, kan det være en god idé at besøge en gadget forretning, da de ofte har sjove ting der samtidig også er praktiske. Hvis du derimod tager en tur i den lokale isenkræmmer kan du forvente at du skal lede lidt længere for at finde de sjove produkter mellem de mere seriøse af slagsen.

Hvad er så en god sjov gave?

Det varierer meget fra person til person hvad der er sjovt. Derfor kan det være svært at vide om modtageren rent faktisk vil bryde sig om gaven. Ved at vælge en gave der både er sjov, men også er praktisk eller funktionel, kan du fordoble dine chancer for succes. Det kunne for eksempel være et par sjove strømper, eller toiletpapir med forskellige påtrykte billeder. Nedenfor har vi udarbejdet tre stærke råd du kan følge når du skal vælge gave:

  1. Vælg gaven ud fra modtagerens humor, ikke din egen.
    Det kan være fristende at vælge det du selv synes er sjovt, men hvis du køber til svigermor og i ikke har samme humor, kan det måske være godt lige at høre din partner om hun nu også ville finde gaven sjov.
  2. Gør gaven personlig hvis muligt
    Vælg gerne en gave der føles tiltænkt modtageren, også selvom det var et tilfælde du faldt over den. Hvis modtageren er glad for at cykle, kan en oplukker udformet som en cykelkæde være en god idé for eksempel.
  3. Vælg en gave der sætter modtageren i positivt lys
    Når man giver en gave bør det være med gode intentioner, og derfor bør gaven ikke gøre sjov af modtageren, men i stedet fremstille dem positivt. Vælg derfor helst en sjov gave der er morsom i sig selv, og ikke fordi den forbindes negativt med modtageren.