De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Nytårsaften er en af de mere eventyrlige aftener i løbet af året. Det ved de yngste også. Det er en festlig aften, som alle kan se frem til. Men når dine børn skal have en eventyrlig aften, så kan det kræve noget andet, end når du skal planlægge noget for voksne. Er du derfor i tvivl om, hvordan du planlægger din nytårsaften med børn, så er du kommet til det rette sted. Her er din guide til at gøre nytårsaften eventyrlig for de mindste.

Få styr på nytårskrudt og sikkerheden

De fleste forbinder nok nytår med fyrværkeri. Det er derfor også et af de naturlige elementer, som mange vil se frem til på denne aften.

Køb nytårskrudt online, og gør det enkelt at få fat på det festligste fyrværkeri.

Med netop nytårskrudt er det dog vigtigt at huske på, at der er en fare ved det. For der er en risiko for at komme til skade, når du fyrer fyrværkeri af. Derfor skal sikkerheden også være i orden – ikke mindst når du har at gøre med børn.

Som minimum skal du have sikkerhedsbriller til dine børn, og så skal du lære dem at holde afstand til fyrværkeriet. Det kan dog også være en god idé at overveje at holde børnene indenfor.

Lav børnevenlig drinks

På nytårsaften er der også mange, der ser frem til en god og festlig drink. Det handler bestemt ikke bare om at drikke alkohol. Derimod handler det også om at gøre noget festlig og farverigt ud af noget ganske almindeligt.

Men dine børn kan bestemt også nyde nogle lækre nytårsdrinks, hvis du bare laver dem børnevenlige. Hvis det ikke skal være som en almindelig fredag, kan du eksempelvis lade børnene selv blande sodavand. I kan pynte dem særligt med drinkspinde eller en sukkerkant.

Og så skal dine børnevenlige drinks naturligvis serveres i festlige glas.