De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis du kender eller er tæt på en, der har fødselsdag, har du helt sikkert på et tidspunkt ville gøre en lille smule ekstra ud af gaven – men ikke helt vidst hvordan. Derfor vil denne guide hjælpe dig med at planlægge noget, der med sikkerhed vil overraske fødselaren – uanset relation.

Lav en hjemmelavet gave

Noget, der virkelig rykker, er hjemmelavede gaver. Hjemmelavede gaver bærer nemlig et enormt personligt præg, der kan mærkes. Din gave vil derfor skabe glæde og minder hos ham eller hende, der har fødselsdag.

Der findes mange ting, man selv kan lave. Alt fra en flot tegning til håndværk tæller som hjemmelavet. Netop håndværk er ikke noget, der bliver givet væk tit – men hvis du har mod på det, kan en ægte hjemmelavet gave faktisk være rigtig sød. Se mere her for køb eller leje af værktøj!

Hold det fedeste surpriseparty

Hvis du virkelig gerne vil overraske fødselaren, kan du også holde et surpriseparty for vedkommende. Det er faktisk relativt nemt og simpelt at organisere, og det kræver ikke så meget planlægning fra din side.

Det er dog vigtigt at bide mærke i festens placering. Hvis det er hos dig, skal du være sikker på, du har en praktisk og kvalitativ bolig. Du kan tjekke denne side om belægning, så du har chancen for at optimere dit hjem.

Nogle ting, der også er værd at overveje, inden man holder et surpriseparty, er:

  • Hvor mange gæster inviterer jeg, og hvor mange kender fødselaren?

  • Foregår festen hos fødselaren, eller er det hos mig eller en fælles bekendt?

  • Hvilken type fest er det? Er der et eventuelt tema?

  • Hvilken slags mad skal vi tilbyde?

Som nævnt ovenfor er der en del at tage højde for, inden man planlægger sådan en fest. Men har du først fået styr på det, er det let som en leg.