De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Sikkerhed er altid noget man ønsker man har mere af. Hvad end det er sikkerhed i dit hjem, sikkerhed når du går på gaden om aftenen eller økonomisk sikkerhed. Det kan dog være svært bare lige at gå ned i butikken og købe noget mere sikkerhed og dermed være i en bedre position end man var tidligere, det er oftest noget der kræver meget og nogle ting er endda ikke engang noget du kan gøre noget ved. Sikkerhed på gaden kan nogle gange kræver mere gadebelysning fra kommunen eller at politiet er mere til stede fra staten. Økonomisk sikkerhed kan også afhænge meget af din jobsituation og hvis din arbejdsgiver står midt i fyringsrunde, så kan noget af din sikkerhed forsvinde.

Dog er der nogle ting hvor man godt kan øge sin egen sikkerhed og det gælder særligt det med at have et sikkert hjem. Det er sikkert ikke noget du har tænkt ret meget over i dag og du er godt tilfreds så længe du har bare en lås på din dør. Men har du nogensinde tænkt over hvor sikker den lås er? I dag kan du få meget kompliceret låsesystemer som kan holde din bolig langt mere sikker og gøre det langt mere besværligt for tyveknægte at komme ind i din bolig.

Sikkerhed kommer oftest ikke af sig selv og derfor er det også vigtigt at vi hjælper hinanden. Vi skal hjælpe hinanden som naboer på vejen eller i opgangen, vi skal hjælpe hinanden som kollegaer på arbejdspladsen, vi skal hjælpe hinanden som venner der har været igennem mange af de samme ting og selvfølgelig skal vi hjælpe hinanden som familie. Man har kun en familie og man kan ikke få en ny, derfor er det vigtigt at passe på den du har og sørge for at i passer på hinanden og i er sikre