De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis man har en stor familie og der derfor er fødselsdage hele tiden, og juletræet nærmest dækkes af gaver juleaften, så er gaveræset ikke altid lige sjovt.

Spar tid

Det er altid enormt tidskrævende at skulle købe gaver, uanset om det er til en enkelt fødselsdag eller til hele familien juleaften. Men i stedet for at tilbringe hele sin eftermiddag i kø ude i byen, kan man vælge at lave gaverne hjemme i sin varme sofa. Selvom det kræver tid at strikke den perfekte sweater til sin bror eller søster, kan man vælge at gøre det i det tidsrum, hvor man alligevel sidder og slapper af til en film.

Spar penge

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at skulle købe gaver til venner og familie i løbet af et år, især når alle ønsker sig dyrt legetøj og smarte smartphones. Det er dog bestemt også populært at modtage en god hjemmelavet gave. Hvis man vælger at strikke gaverne selv, går den eneste udgift til garn, som man nemt kan købe på nettet. Man kan nemt finde lækkert garn på nettet til under 40 kroner.

Strik lige hvad du vil

Ligesom med alle hjemmelavede gave, har man komplet frihed til at være kreativ, når man strikker gaver til sine venner og familie. Dette kan være alt fra en lækker trøje til sjove bamser. Kun fantasien sætter grænser. Når man strikker tøj kan man desuden lave sit eget design, da man ikke behøver at følge en strikkeopskrift, selvom det er det nemmeste i starten.

Lær det nemt

Hvis man har lyst til at begynde på at strikke, så er det slet ikke så svært som det ser ud. Man har måske en mor eller bedstemor som strikker, der vil kunne hjælpe en med at lære det. Ellers findes der tonsvis af guides på internettet og i bøger, hvor der både er opskrifter til nybegyndere og øvede. Det er bare at komme i gang, og så er der billige gaver som hele familien vil blive glade for.