De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

“Det sidste, man glemmer om en kvinde, er hendes parfume.” Sådan sagde den franske sanger Charles Aznavour, men vi ved nu ikke helt, om han har ret. Vi husker nu ofte en kvindes negle – og du kan give hende du elsker de smukkeste af slagsen. 

En travl hverdag med megen bevægelse, mange opgaver, vind og vejr og måske et par opslidende unger er hårdt ved kroppen, huden og ikke mindst neglene. Livet er i sig selv hårdt, og der findes ingen mirakelkur, men når det lige netop kommer til neglene er der råd for den hårde behandling. Falske negle er meget udbredt og negle i akryl er toppen af poppen og dermed den perfekte gave til hende. Mange kendte kvinder bruger falske negle – celebrities, politikere, sportstjerner og sangerinder. Køb dem her.

Skal man have det sikre valg som holder længe, bør man holde sig fra negle lavet i Gel, da de ofte ikke holder længe og dermed bliver en kort fornøjelse. En god gave skal kunne nydes længe, så hold dig til akryl negle.

Sådan påføres neglene

Akryl negle påføres ovenpå den eksisterende negl og virker altså som et skjold som dækker og forlænger den eksisterende negl. Man starter med at rense for gammel skidt, påføre en primer som gør neglene klar, og så foreligger der ellers en længere proces hvor man filer neglene, påfører neglene, og coater efter med væske og pulver.

Så vil du gøre hende rigtig glad og give den perfekte gave – så er akryl negle det helt rigtige valg. Det kan være en gave til din mor, til din kæreste, til din søster, til din veninde eller til en anden helt særlig kvinde i dit liv.

Hvor finder man så de perfekte negle? Hvor finder man den perfekte gave? Hvor finder man alt om negle? Mange shop på nettet har negle i alle former med Nail4you er rigtig gode til det de laver.