De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Du føler måske, at det er svært at bibeholde gnisten i forholdet i en travl hverdag, hvor koordinering af arbejde, hentning af børn og andre praktiske gøremål stjæler tiden. I så fald er du langt fra alene om denne følelse. Her er et par fifs til, hvordan du kan forkæle kæresten.

Ta’ væk og nyd hinanden

Det kan nogle gange være svært at bibeholde gnisten i forholdet i en travl hverdag, fordi alt skal gå op i en højere enhed og derfor kører i rutiner. Hvis du vil forkæle kæresten og komme langt væk fra hverdagens stress og jag, er der mange muligheder. Den obligatoriske, romantiske kærestetur til Paris er altid et godt bud, men hvis pengepungen ikke tillader det, er der rig mulighed for billigere alternativer. Bestil for eksempel et hyggeligt kro- eller spaophold, hvor I har mulighed for at stresse af i skønne omgivelser og have fokus på at pleje jeres forhold.

Overrask med en lille gave

’Sig det med blomster,’ lyder et ordsprog. Og selvom det måske kan lyde som en kliche, er det altså ikke helt dumt. Vi ved jo alle sammen, hvor glad man bliver som kvinde, hvis kæresten kommer hjem med en lille buket, uanset om der er tale om de langstilkede røde roser eller en smuk vejkantsbuket, som han har taget sig tid til at plukke. Og som mand er lykken gjort, hvis kæresten kommer ind ad døren med et par specialbryggede øl – bare fordi. Du kan også invitere din udkårne ud at spise og overraske med en lille ekstra gave – for eksempel en smuk blondekjole, som hun kan tage på til lejligheden. Det viser, at du har gjort dig tanker om købet og udvalgt noget, du ved, der vil klæde hende.

Det behøver ikke at være dyrt

Pointen er, at det ikke behøver at koste en formue at forkæle kæresten. Det handler blot om at prioritere tid med hinanden og vise interessen. Det kan nemt gøres til en god film, en skål popcorn og en dyne i sofaen.