De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

De fleste af os kender til dilemmaet, når julen nærmer sig og julegaverne skal købes. Det er svært nok at købe en gave til kæresten, men det viser sig ofte endnu svære at skulle købe en julegave til sine medarbejdere. Her er et par tips til julegaveidéer, du kan give dine medarbejdere.

Et relevant kursus

Det er altid en god idé at give et kursus i gave. Det gavner både jer som virksomhed men også den enkelte medarbejder, fordi han eller hun får nye kvalifikationer, som ser godt ud på CV’et. Kurset skal naturligvis være i relevans til arbejdet. Hvis arbejdsområderne involverer højder, kan det for eksempel være en god idé at give et kursus i faldsikring i julegave. Du kan se mere her. Det kan også være kurser, som er mere generelle i form af teambuilding kurser, som enhver arbejdsplads kan få gavn af.

Mulighed for selv at vælge

Hvis julegaveindkøbet til dine medarbejdere kræver for meget tid, kan du med fordel ty til den løsning, at de selv kan vælge, hvad de vil have i gave. Det gør du nemt ved at vælge nogle forskellige produkter ud, således at det er samme pris, og så sender du en mail rundt med beskrivelse af de forskellige produkter. Derefter skal medarbejderne vælge det produkt, de gerne vil have i julegave. På den måde er du sikker på, at alle medarbejdere får en gave, de bliver glad for.

Den klassiske gavekurv

Du går ligeledes heller aldrig galt i byen med en lækker gavekurv. Du kan for eksempel fylde kurven med en lækker vin, noget godt chokolade eller nogle delikatesser. Du kan med fordel gå ned i en vinhandel, som ligeledes tilbyder delikatesser. Få dem til at lave kurvene i det antal du skal bruge, så du selv er fri for at sammensætte kurvene. Det er en nem måde hvorpå du er sikret en lækker julegave.