De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det kan være en svær proces at holde sit sexliv spændende og friskt.

Mange kan føle, at det kan være svært at holde deres sexliv på samme gode og dejlige standard, som det for nogen kan opleves i starten af et seksuelt forhold.

Husk på, at det er en naturlig proces, at vi lidt efter lidt vænner os til hinanden, og vi derfor ikke kan være naturligt lystne efter hinanden for evigt, men blot at vi bliver nødt til at arbejde for det efter et stykke til sammen.

Tænk på dig selv

Føl godt efter i din mave, og føl om der er er noget, I ikke får talt om eller gjort.

Prøv at snakke så åbent som overhovedet muligt, og prøv at være forstående over for din partner.

Du kan med fordel selv mærke efter, hvad du selv tænder på og synes er frækt i soveværelset, og ellers kan du også prøve at tænke ud af boksen, og se om der er noget, som I begge ville være interesserede i at prøve.

Prøv noget nyt

Det kan for nogle være svært præcis at sætte en finger på, hvor deres grænse går, når det kommer til intime agter i sengen.

Prøv derfor noget nyt, og skub til grænserne for, hvad dig og din partner kan eksperimentere med og prøve i sengen.

Sørg for, at I begge er enige og vil det lige meget, så I kan finde ud af i fællesskab, om det er noget som I har lyst til at udvikle på og prøve igen.

Måske kan du blive overrasket af din partner, og du ved aldrig, hvad du kan forvente i sengen, hvis du er villig til at prøve noget nyt.

Du må ikke udelukke, at det kunne være noget eksperimenterende som sexlegetøj, nye positioner eller et frækt catsuit, I skal til at prøve.

Kast dig ud i det og vær åben overfor din partner, så I bedre kan forstå hinanden.

Spørg din partner

Husk at spørge din partner til råds, når det kommer til det intime i sengen.

Du kan aldrig rigtig gætte dig til, hvad deres dybeste fantasier er, eller hvor præcis deres grænser går.

Selvfølgelig kan du på en måde prøve dig frem, men det er meget mere givende og sikkert bare at spørge din partner, hvad de præcis kan lide og finde ud af det i fællesskab.